Vanliga frågor

 

Kan vi jag boka dig för en fotografering utanför Åbo?

Självklart. Jag utgår från Åbo men reser en hel del i mitt arbete, både runtom i Finland och ut i Europa. Vill du att just jag i bild berättar om det som är viktigt i ditt liv just nu kommer jag med detsamma.

Platser jag besökt i mitt arbete

 

Vilka typer av fotograferingar gör du?

Jag fotograferar människor. Oberoende tillfället ligger mitt fokus på att berätta om det som är viktigt i just dessa personers liv just nu.

Hur ser en bröllopsfotografering ut?

Det beror på hur ert bröllop ser ut. Jag föredrar att vara med er hela dagen eftersom det bara är då som jag har möjlighet att fånga alla de där små ögonblicken som går så fort förbi. Det är nämligen inte endast de stora stunderna som när ni säger ’ja’ som ni kommer vilja minnas, den riktiga magin finns någonstans där emellan.

Kan vi träffas innan bröllopet för ett planeringsmöte?

Jag vill självklart träffa er innan bröllopsdagen så vi hinner hinner lära känna varandra litegrann innan dagen kommer. Då den väl är här kommer det ändå bli så personligt så fort att det är lättast om vi i alla fall har mötts en gång innan.

Måste vi planera dagen på ett skilt sätt med tanke på fotografierna?

Nej, inte om ni inte vill. Jag är där för att fånga er dag som den verkligen såg ut, ingen Pinterest-version. Jag har dock varit med på så pass många bröllop att jag samlat på mig några tips och tricks för hur man kan få dagen att flyta på fint utan stress och oro. De här tipsen har jag samlat i en pdf som ingår i alla bröllopspaket och som jag skickar till er efter bokningen. Utöver den är det förstås bara att höra av sig när som helst om ni funderar på något under planeringens gång.

Hur går det till efter bröllopet?

Bokar ni mig för en heldag kommer jag hem med närmare 4000 bilder. Dessa går jag igenom i flera omgångar och väljer en så kompakt bildberättelse som möjligt, jag går alltid efter kvalitet framför kvantitet. Ni får själva välja ut de porträttbilder ni vill ha och när ni gjort det redigerad jag alla bilder och levererar dem i ett omsorgsfullt packat paket innehållande ett par små överraskningar. Sedan hoppas jag att ni hittar en lugn stund tillsammans då ni kan sätta er ner och ta in bildberättelsen från dagen som var bara er.

Kan vi beställa utskrifter och fotoböcker direkt från dig?

Ja och det får ni så gärna. Mitt fotografi som fokuserar på ett stämningsfullt och naturnära berättande gör sig extra bra till pappers och om möjligt så är det så jag vill att ni ska uppleva er bildberättelse. Antingen genom utskrifter på papper av högsta kvalitet eller genom att beställa ett professionellt gjort album i linneklädd hårdpärm. Det här är sätt att försäkra er om att bilderna lever vidare och att ni senare i vardagen verkligen påminns om den här viktiga tiden i era liv.

 

julia-ikoner-4

 

Tveka inte att ta kontakt om ni har ytterligare frågor.