Charlotta & Simon | bröllop Replot

26.10.16

 

De stunder som jag minns bäst från de bröllop som jag får ta del av är oftast när saker inte gick som det var tänkt. Så även i fallet med Charlotta och Simons bröllopsdag. Jag var med dem hela dagen och allt flöt fram som en dröm ända fram till kvällen. Bröllopsfesten ägde rum ute på Kalles Inn på Replot, i en helt fantastisk skärgårdsmiljö med karga landskap och blommande ljung. Vi hade tänkt ta en paus från festen och göra en stilla och lugn fotografering i kvällssolen men under kvällen såg vi en regnfront komma in från havet och mitt i allt var det mörkt och ruggigt. Vi bestämde oss ändå för att gå ute och göra ett försök i den tilltagande vinden och det är då inget vi ångrar. Regnet var inte långt borta med ute på stenarna bland ljungen var det vackert och lugnt och de hotande mörka molnen i fjärran blev bidrog med vacker bakgrund.

Efter ytterligare ett par timmar fotografering så körde jag hem i den beckmörka augustinatten och konstaterade att Österbotten minsann har sina pärlor.

bröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvistbröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvistbröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvistbröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvist bröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvistbröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvistbröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvistbröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvist bröllop Kalles Inn Replot Söderudden fotograf Julia Lillqvist

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.