Familjefotografering Pargas | fotograf Pargas

10.11.16

Familjefotograferingar är något jag tidigare gjort ganska få av. Det beror väl på att jag själv inte är så förtjust i de traditionella familjeporträtten, där alla ställer upp sig på rad och stirrar in i kameran med stela leenden. Precis som med mitt bröllopsfotografi så vill jag skapa mera naturliga och levande bilder än så och det är först nyligen som jag börjat se möjligheterna med familjefotograferingar. Precis som med parfotograferingar så handlar familjefotograferingar om relationer. Det handlar om att samla de man tycker mest om och försöka fånga något av det man har tillsammans på bild. När man framhåller familjefotograferingar på detta sätt så tycker jag att de låter alldeles ljuvliga och denna typ av stämningsfull dokumentation av livet som familj är något jag gärna skulle vilja göra mera av.

Just denna fotografering var speciell i och med att jag kände familjen sedan tidigare, Emilia och Patrik träffade jag nämligen tidigare i vår när jag fotograferade deras kombinerade bröllop och Liljas dopfest. Denna gång skulle vi fira milstolpen i att lilla Lilja nu fyller ett år. Det är med glädje som jag följer med denna fina familj och hoppas på att ännu få flera anledningar att fira och fotografera dem i framtiden.

fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åbolandfotograf pargas familjefotografering åbolandfotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åbolandfotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åboland fotograf pargas familjefotografering åbolandfotograf pargas familjefotografering åboland

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.