Johanna & Simon | förlovningsfotografering

29.09.15

Ibland måste jag verkligen sätta band på mig. Även om jag på förhand har sagt att fotograferingen borde vara klar på en halvtimme kan jag bli så ivrig att en timme bara flyger förbi. Som tur var är mina kunder (nästan) alltid tålmodiga och snälla och låter mig hållas. Ibland märker jag ändå på dem att de tycker att de ett par tusen bilder vi redan tagit räcker. Att det är bra så. Och visst gör de, man behöver ju egentligen inte mera än ett par bilder. Men när man är på en plats där man vart man än vänder sig ser en ny vrå eller fotograferar i ett ljus som är att dö för – ja, då har jag svårt att sätta band på mig. Så jag tar bild, på bild, på bild. Lite så var det när jag fotograferade Johanna och Simon strax efter deras förlovning. De tog mig till en sagolikt vacker plats i Esse och kvällsljuset dämpades under ett lätt molntäcke. Även om jag fick de bilder vi “behövde” redan under de första 20 minuterna så ville jag bara fortsätta. Det var värt det för för vart steg vi tog så hittade vi platser som lämpade sig bättre och bättre och den lilla gläntan som vi gick in i på väg till bilen var – ja, magisk. Här följer ännu ett exempel på varför jag inte vill arbeta i studio.

web_DSC8121 web_J&S_20 web__DSC8282 web_J&S_28 web_J&S_30 web_DSC8340 web_J&S_06 web_J&S_10 web_J&S_14_2 web_J&S_18web__DSC8067web_DSC8082web_DSC8083web_DSC8093 web_DSC8089web_J&S_32 web_DSC8458 web_J&S_34

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Så otroligt vackert Julia! Du är grym!

Tack Josephine! Gött att höra, speciellt från dig som ju även kan din sak!

ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.