Turku Valokuvaaja Julia Lillqvist

Vad gör du?

Jag dokumenterar personer och relationer. Jag har specialiserat mig på bröllopsfotografi men har även börjat tycka riktigt mycket om att dokumentera familjer. Så länge jag får vara med trevligt folk och fånga allt som sker, stort som smått, så är jag nöjd.

01

Var jobbar du?

02

Jag bor i Åbo men reser runt i Finland i mitt arbete. Under de senaste åren har jag regelbundet jobbat i Åbo trakten, Helsingfors, Borgå, Vasa och på Åland. Jag har också jobbat en del utanför Finland och är öppen för bokningar inom Europa.

Hur ser en fotografering ut?

Jag föredrar när vi har mycket tid på oss så vi kan umgås och ni nästan hinner glömma att kameran är med. Jag har byggt upp olika fotopaket som alla inkluderar allt från planering till leverans av den färdiga bildberättelsen.

03

Vad kostar det?

04

Jag justerar mina fotopaket enligt uppdrag men som en riktlinje så ligger en porträttfotografering på ca 400 euro och uppåt. För bröllop så spenderar de flesta brudpar ca 2000-3000 euro för en heldagsfotografering. Du kan alltid betala för mina tjänster i delbetalningar, utan extra kostnad.

Turku photographer Julia Lillqvist

När ska jag ta kontakt?

Jag öppnar bokningskalendern för bröllop två år på förhand. Det betyder att det är en bra idé att ta kontakt så fort ni börjar planera. Ändå så lämnar det alltid något datum öppet så tveka inte heller att ta kontakt även om ni är ute i sista minuten!


Jag börjar ta emot bokningar för sommarens familjefotograferingar i januari varje år. Vill du vara säker på att hinna få en plats kan du skriva upp ditt namn på väntelistan så hör jag av mig så fort kalendern öppnar. Anmälan är inte bindande!

05