Catariina & Louna | Ovanligt vanlig

22.03.23

[In English]

Jag söker efter en familj som vill dela med sig av sin ovanligt vanliga vardag. Catariina hör av sig och berättar om sig själv och hennes barn. Om hur klurigt det kan vara att fundera ut hurudan mamma man är, hur mycket man än älskar sitt barn.

 

extraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographer

 

Hon berättar om den valda familjen och hur vänner är en stor del av deras vardag. Hur Louna veckorna hon inte är hos Äiti får följa med på alla slags upptåg med mamma.

 

extraordinary ordinary julia lillqvist queer photographer extraordinary ordinary julia lillqvist queer photographer

 

Catariina har fyllt 40 och ska fira samma helg som jag föreslår att vi ska göra vår fotografering. Det låter så självklart, att det är på festen jag ska dokumentera deras vardag. En vanlig vardag med inslag av regnbågar och tyllmoln.

 

extraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographer extraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographerextraordinary ordinary julia lillqvist queer photographer

"Mina vänner är som en familj för mig. De finns med i min vardag och stöder mig alla skeden av livet. Jag hoppas också att jag kan vara lika närvarande i deras liv som de är i mitt.

Julia lyckades fånga mitt speciella band med mina vänner under Extraordinary Ordinary-fotograferingen och jag är innerligt glad att jag har familjefoton med min hjärtefamilj."

Catariina