Agricola kapellet | Emilia & Patrik | Pargas

15.01.16

Och så kom 2016. Årets första bröllop för mig ägde rum i Pargas, i det vackra Agricola kapellet som är en del av Pargas kyrka. Det var den vackraste möjliga vinterdagen, även om det var kallt (-16 C), och ljuset var ett sådant som man inte får ens under den vackraste sommardagen. Det är sådana här dagar man föreställer sig om man planerar ett vinterbröllop.

Inne i det gamla kapellet var det stilla och lugnt och den intima vigseln var så stämningsfull. Det var en ovanligt speciell dag eftersom det inte endast var Emilia och Patriks bröllopsdag, utan även deras 2,5 månader gamla dotters dopdag.

En perfekt start på ett nytt år.

 

Pargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka Agricolakapellet Pargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka Agricolakapellet Pargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka Agricolakapellet Pargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka Agricolakapellet Pargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka AgricolakapelletPargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka AgricolakapelletPargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka Agricolakapellet Pargas bröllopsfotograf Julia Lillqvist bröllop Pargas kyrka Agricolakapellet

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Herregud så fint. Ljuset är helt perfekt juh!

Tack Ida! Jag blev ganska till mig när jag märkte vilket fantastiskt ljus det blev just i tid till ceremonin.Stämningen där inne i det lilla kapellet blev närmast magiskt.

ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.