Familjefotografering Jakobstad | Fotograf Österbotten

04.03.20
familjefotografering Jakobstad fotograf österbotten

Det tog ett tag innan jag hittade min egen stil när det kommer till familjefotografi. Jag tyckte inte egentligen om att fotografera familjer när det var tal om att göra uppställda gruppbilder där alla är vända mot kameran i matchande kläder och vita leenden. Det var först när jag hittade familjer som just som den här, som jag hittade hem och verkligen börja älska familjefotograferingar.

När vi låter barnen visa vägen blir fotograferingen som en lek och ganska det händer ganska ofta att barnen knappt vill åka hem när vi är klara. Föräldrarna brukar också vara nöjda och glada!

Om en sådan här avslappnad familjefotografering låter som något för er, skriv till mig! Bosatt i Åbo, men hemma från Jakobstad, så spenderar jag speciellt mina somrar mest längs riksåttan. Jag är också regelbundet i Vasa och Helsingfors, med en tur över till Åland en gång per sommar, så chansen är att jag kan fotografera er var ni än befinner er.

Här följer nu ett exempel på en bildberättelse från en familjefotografering jag gjorde i Jakobstad, alldeles i hemknutarna!

 

 

familjefotografering Åbo fotograf Vasafamiljefotografering Jakobstad fotograf österbotten familjefotografering Åbo fotograf Vasa familjefotografering Jakobstad fotograf österbotten familjefotografering Åbo fotograf Vasa familjefotografering Åbo fotograf Vasafamiljefotografering Åbo fotograf Vasafamiljefotografering Åbo fotograf Vasafamiljefotografering Jakobstad fotograf österbottenfamiljefotografering Åbo fotograf Vasafamiljefotografering Åbo fotograf Vasafamiljefotografering Jakobstad fotograf österbotten familjefotografering Åbo fotograf Vasa

Om du drömmer om lika fina och kärleksfulla bilder av dig och din familj,
skicka ett meddelande för få veta mera om mina tjänster.

Följ mitt fotografi på Instagram, Tiktok & Pinterest.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.