Rebecca & Miranda | Förlovningsfotografering Åbo

19.04.23
Åbo förlovningsfotografering Pargas fotograf  

Våren är kanske min favoritårstid att fotografera: ljuset, kontrasterna och den första skira grönskan – för att inte tala om körsbärsblommen.

Förra året fick jag glädjen att göra en förlovningsfotografering vid åstranden i Åbo. Tillsammans med Rebecca och Mirandra gick vi från Åbo domkyrka ända ut till Föri nära Åbo slott och där under vårkvällen var det nog lätt att vara kär. Hoppas på liknande sådana kvällar nu i vår!

Om du vill boka en fotografering med mig nu i vår eller sommar börjar det vara sista chansen! Följande är de enda lediga tiderna jag under sommarens helger:

Helgen 27-28 maj i Åbo/Pargas
Fredag kväll 16 juni i Sibbo/Borgå
Fredag eftermiddag/kväll 14 juli på Åland
Söndag 27 augusti i Jakobstadstrakten

Jag planerar inte att fylla alla platser så efter ett par bokningar till är jag fullbokad fram till oktober. Det lär bli en fullspäckad säsong men efter förra sommarens snöpliga slut när jag bröt benet är jag taggad på att ta igen allt jag missat! Maila mig på info@julialillqvist.com för att höra mera om hur det går till under en fotografering med mig, eller se bildbevis här under.

 

Åbo fotograf pargas fotografering Åbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotografering Åbo fotograf pargas fotografering Åbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotografering Åbo fotograf pargas fotografering Åbo fotograf pargas fotografering Åbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotograferingÅbo fotograf pargas fotografering

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.