Med mitt projekt Ovanligt vanlig så vilka öppna upp mitt arbete till flera personer genom att erbjuda rabatterade fotograferingar.

Förutom pengar så finns det också andra orsaker varför många känner sig tveksamma att ställa sig framför kameran.

Vi är så många som inte passar in i den tajta mallen som vi är vana att se på bild. Fotografer delar så ofta endast en viss typ av bilder som ska stärka deras varumärke och det är så många personer, relationer och familjer som inte passar in i den normen.

Känner man inte igen sig i bilderna man ser är det svårt att alls föreställa sig att själv ställa sig framför kameran. Det vill jag förändra genom mitt projekt Ovanligt vanlig, jag vill fotografera bildberättelser som vi sett för lite av.

VISA VÄRLDEN VEM DU ÄR

OCH HUR DET ÄR ATT VARA DU

turku valokuvaaja parikuvaus

BILDBERÄTTELSEN

"Kanske nästa månad"

"Jag frågar mig själv varför det inte händer för oss, förtjänar inte vi att bli föräldrar?"

Mariehamn fotograf Åland

BILDBERÄTTELSEN

"Vår värld har rasat"

"Vår älskade dotter Ebba drabbats av sjukdomen INCL. Det finns ingen medicin, inget botemedel. Denna sjukdom kommer ta vår Ebba ifrån oss. Alldeles för tidigt."

"Mina vänner är min familj"

BILDBERÄTTELSEN

"Mina vänner är som en familj för mig. De finns med i min vardag och stöder mig alla skeden av livet. Jag hoppas också att jag kan vara lika närvarande i deras liv som de är i mitt."

från ansökan till bildberättelse

så går det till

Ansökan garanterar inget

Berätta om dig & ditt liv

Ovanligt vanligt är inte menat för dem som vill spara lite pengar, utan för dem som utan rabatt inte skulle ha möjlighet att anlita en professionell fotograf. För fotograferingar inom projektet garanterar jag därmed minst 50% rabatt. Är du intresserad får du fylla in blanketten här under så jag får veta mera om dig & din livssituation.

Ovanligt vanlig är ett passionsprojekt som jag jobbar med vid sidan av mitt vanliga arbete. När du ansöker om en fotografer så sparar jag din information och hör av mig till dig när jag har tid att jobba vidare. Majoriteten av fotograferingarna för OV sker därför under vår och höst.

Fotografering på dina villkor

Bildberättelsen

Efter vår fotografering går jag själv igenom bilderna och sammanställer en bildberättelse. Från vår fotografering får du minst 30 st bilder som du själv får använda för privat bruk.

Din ansökan är inte bindande och skulle lusten ha gått om då jag kontaktar dig så kan du tacka nej. Om vi får allt att gå ihop och lyckas få till en fotografering så sker den på dina villkor. Det är din berättelse och jag vill göra den rättvisa.

ansök om fotografering

 

Låt oss fira dig och ditt liv just här och nu

Det finns ingen anledning att skjuta upp att anlita en fotograf. Du, din person, din kropp, din livssituation, allt som du har just nu är värt att firas. Låt mig dokumentera dig och ditt liv som det ser ut just nu.